Fotooko 2017

Roman Martin

Roman Martin rođen je u Zagebu 1966. godine gdje se školovao, stvara i živi. Nakon odgovornih funkcija kao menadžer, hobi fotografiranje pretvorio je u životni poziv.
Romanova fotografska djelatnost uključuje fotografiranje krajolika, biljnog i životinjskog svijeta, "street" fotografiju, arhitekturu, 'fine art" fotografiju i "travel" fotografiju.


2012 g. postaje član Photo Workshop Adventures tima, tvrtke sa sjedištem u New York-u. PWA nudi foto radionice i fotografske ture na više od 150 lokacija, u više od 50 zemalja na svih sedam kontinenata.
Kao Ambasador za Europske destinacije Roman vodi foto radionice u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Portugalu, Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Crnoj Gori i Turskoj.
U 2016 g. postaje VP (Vice President) kompanije i usko surađuje na promociji kompanije, marketingu i SM (social media) te zajedno sa osnivačem PWA Michael Chinnici-jem pokreće projekt “think orange”- blog koji je 2017. dobio prestižnu nagradu za 12. rangiran "Travel Photography Blog" po odluci "feedspot" portala.
Roman koristi Pentax foto aparate, Manfrotto fotografsku opremu, te je za navedene ujedno i ambasador.

 

Tags: Fotooko2017, Roman Martin

FotOOko 7 datum mjesto header