Predavači

Branimir Butković

branimirBranimir Butković

Fotografijom se aktivno bavim više od trideset godina. Najviše snimam detalje iz života koji su slični na svim stranama svijeta. Fotografije sam objavljivao kao fotoreportaže ili kao ilustracije različitih tekstova a ponekad su stajale kao samostalne cjeline. U posljednjih desetak godina reportaže radim zajedno s tekstom. 

Continue Reading

Davorin Mance

davorinDavorin Mance

Predsjednik fotokluba Čakovec, pridružit će nam se na Fotooku 2015, s predavanjem na temu Pejzažna fotografija. Sve fotografije Davorina Mancea njegova su osobna definicija i vizualna redefinicija, impresija i emotivni doživljaj svjetlosti i oblika. U svojim usamljenim lutanjima zorama i smirajima dana tijekom svih doba godišta stremi uhvatiti svjetlo i oblik, svoju misao i osjećaj propitkujući vlastito i opće. On je fotograf fizike, metafizike, estetike i psihologije riječnog krajobraza i krajobraza vlastite duše i uma.

Continue Reading

Matilda Rudec

Matilda Rudec profilnaMatilda Rudec

Glavni urednik Rockography Magazina – web portala posvećenog glazbi i koncertnoj fotografiji i član nadzornog odbora foto kluba “Color” Rijeka. Kao žestoki ljubitelj glazbe te koncertne i scenske fotografije zajedno sa svojim fotoaparatom našla  sam se licem u lice s mnogim domaćim i stranim izvođačima kao što su: Massimo, Meritas, Arsen Dedić, Vatra, Tereza Kesovija, Opća Opasnost, Let 3, Metallica, Guns’N’Roses, Rammstein, Sting, Billy Idol te mnogi drugi...

Continue Reading

Amer Kapetanović

amerAmer Kapetanović
Predstavljamo Vam čovjeka suludo zaljubljenog u fotografiju, dječaka u tijelu muškarca, radoznalijeg od 3 mačke zajedno, istraživača prostora i duša. Fotografija je njegova profesija, a polja zanimanja su vrlo raznolika. Svojim primjerom demistificira odlaske na daleka odredišta i pokazuje nam kako komunikacija može biti laka i zabavna.

Continue Reading

Filip Lučin

filip

Filip Lučin

Tajnik fotokluba Čakovec već (predugi) niz godina. Jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije fotokluba, te na pejzažnim radionicama. Sudjelovao sam u kreiranju obje do sad izdane knjige u nakladi fotokluba Čakovec, fotografijama i u uredništvu. Sudjelovao sam u brojnim skupnim izložbama, domaćim  i međunarodnim, te zajedno s Davorinom Manceom održao nekoliko predavanja o pejzažnoj fotografiji (Zagrebački fotosajam, npr.) Sudjelovao sam i u snimanju kratkih edukativnih video priloga o fotografiji emitiranih na HRTu, u sklopu školskog programa.

Continue Reading

FotOOko 7 datum mjesto header