Fotooko 2016

OFF - sponzori

 

 OFF b 2

NAJAVA DIZAJNERA I SPONZORA - FOTO FASHION OVERDOSE 2016 

Na drugom po redu OFF-u, danu kreativnih suradnji fotografa, modela, dizajnera, vizažista i frizera; ove godine pojaviti će se modni dizajneri Ivančica by Ivančica Hrustić, Ivana Jurić design i dizajnerica nakita Chantal design

Picture1

Ivančica Hrustić nakon što je diplomirala Modni dizajn na TTF-u počinje s izlaganjem kolekcija preko raznih modnih događanja u cijeloj Hrvatskoj. Brand Ivancica by Ivančica Hrustić nastaje 2014.g kao potreba dizajnerice da kreira, i za djevojke i za žene i za sebe, bezvremenske odjevne predmete koji često nisu pod utjecajem trenda. Dizajnerica inspiraciju vuče iz života i okruženja u kojem se nalazi.

Brand Ivancica by Ivančica Hrustić je sada dostupan po cijeloj Hrvatskoj na desetak trgovačkih lokacija i uspješno radi na promoviranju i prodaji svojih kolekcija i zasebnih odjevnih predmeta kao što su Spilled paint t-shirt, suknja Lolli, majica "Foreverlove"..i još mnogih drugih...

Ove godine Ivancica by Ivančica Hrustić predstavit će na modnoj radionici OFF-a već poznatu kolekciju Spilled paint-a i novu mini kolekciju Roots.

ivana

Modna dizajnerica Ivana Jurić još je kao djevojčica razvila ljubav prema modi. U Zadru je završila srednju školu (Odjevni tehničar) a smjer Modnog Dizajna na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu. San joj je oduvijek bio da otvori vlastiti dućan sa svečanim haljinama i vjenčanicama.

Svoj prvi showroom “Ivana Jurić design„ otvorila je u Ilici 49, u rujnu 2014.godine.

Sudjelovala je na mnogim modnim manifestacijama; Izbor Miss Hrvatske, Riječke Stepenice, Zagreb in Style itd. Njene kreacije su prepoznale i naše pjevačice Lidija Bačić, Andrea Šušnjara, Danijela Martinović, te glumice Ana Begić Tahiri i Alka Vuica.

Kako bi prekrasne haljine Ivane Jurić design bile još elegantnije i glamuroznije svoj nakit predstavit će dizajnerica nakita Chantal design.

chantal 

Chantal Design, domaći brand nakita i modnih dodataka, iza kojeg se krije dizajnerica Josipa Guja, proslavio je ove godine svoj 6.rođendan. Iako je sve započelo u maloj radionici sa "očevim kliještima", Chantal Design danas puni modne časopise i već treću godinu zaredom ponosni je partner izbora Mis Hrvatske za Miss Svijeta. Nakit iz radionice Chantal Designa česti je gost i modnih evenata a veliku medijsku pažnju privukla je posljednja kampanja u suradnji sa ovogodišnjom missicom Hrvatske i modnom dizajnericom Ivanom Jurić.

Za frizure će biti odgovorne djelatnice zagrebačkog frizerskog studia B, koje su prošle godine na OFF-u, svojim kreacijama oduševile sve prisutne. S obzirom na to da svaka dlaka mora biti na svojem mjestu, tvrtka FarmaVita Professional Hrvatska osigurat će frizerima svoje vrhunske proizvode iz talijanske linije te najboljeg modela nagraditi bogatim poklon paketom.

farmavita 

Moramo se pohvaliti i da su make-up artistice također sudionice prošlogodišnjeg OFF-a. Amadea Krajnović iz Red Lips-a, Ena Čavlović iz EnArt studia, Aleksandra Domijan i Tanja Dubravec iz Body Art by Tanya.

Kryolan Hrvatska prati svojim sponzorstvom OFF i ove godine. Vizažistice će koristiti njihove proizvode profesionalne dekorativne kozmetike kako bi make-up bio besprijekoran, na svakom modelu i u svakom pogledu. A zašto? Zato jer...MAKE UP IS SCIENCE!

kryolan

Svi rekviziti koji će fotografima i modelima biti na raspolaganju tijekom radionica dolaze iz najnovijeg i najmodernijeg centra XXXL Lesnina, poslovnica Jankomir.

lesnina

No, da bi i ovogodišnji OFF svima ostao u lijepom sjećanju, New Bakery častit će nas prefinim NU BAKE baklavicama, u čak 6 različitih okusa!

newbakery

FotOOko 7 datum mjesto header