Fotooko 2016

OFF - voditelji

banner-011.png

Robert Mataković rođen je 1984. godine. u Karlovcu. Ljubav prema fotografiji započela je na grafičkom fakultetu, a njom se aktivno bavi zadnjih 8 godina. Učio je samostalno kroz rad te kao polaznik 5. Fotosofije - seminara u organizaciji Damira Hoyke. Kao free lance fotograf surađivao je sa Hewlett-Packard (Croatia), VMware (Croatia), Usporedi.hr, Opsidijan Studio, Ikea (Croatia) itd. Izlagao je svoje radove na nekoliko grupnih izložbi te je dobitnik raznih priznanja i nagrada: zlatna plaketa FIAP/Gold Medal na 34. Zagreb Salonu i srebrna plaketa FKZ silver na 36. Zagreb Salonu. Jedan je od voditelja s prvog Foto Fashion Overdose (OFF) eventa koji je održan 2015. godine u dvorcu Bežanec te je po ocjeni polaznika radionica proglašen jednim od najboljih voditelja. 

Robert će ove godine na jubilarnom 5. FotoOku voditi prijepodnevnu OFF radionicu s početkom u 11:30h.

Njegove radove možete vidjeti na: www.rmatakov.com i na 500px.com/rmatakov.

Ines Viktorija Ljubetić Fišer fotografijom se počela baviti davne 1994. godine.
Trenutno je zaposlena u Atelje 130. Profesionalno se bavi umjetničkom fotografijom, kao i fotografiranjem naslovnica knjiga i časopisa, modnih i industrijskih kataloga, političkih kampanja, kongresa, jumbo plakata, poslovnih i obiteljskih portreta, vjenčanja i raznih evenata.
Kao free lance fotografkinja surađuje sa časopisima Gloria, Grazia, Extra,Večernji list, Fotomag, Gloss, Menu, Vjesnik, Delo, T3, Livingstone, Story, Jutarnji list itd.
Od 1996. godine članica je Hrvatskog novinarskog društva (HND) i Zbora fotoreportera HND-a. Status umjetnice Hrvatskog udruženja likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti (ULUPUH) dobiva 2008. godine. Ines  će ove godine na jubilarnom 5. FotoOku voditi poslijepodnevnu OFF radionicu s početkom u 15:00h.

Njezine radove možete vidjeti na:  www.atelje130.hr.

FotOOko 7 datum mjesto header