Fotooko 2017

predaja fotografija

Poštovana ekipo,

zahvaljujemo svim sudionicima Fotooka, suradnicima, sponzorima, predavačima i svim Klikovcima na predobrom jučerašnjem danu. Hvala vam što ste uljepšali naše 3. FotOOko.

FotOOko, kao dan fotografije u Svetoj Nedelji, završio je, no još moramo podijeliti nagrade naših dragih i velikodušnih sponzora!

Da vas podsjetimo na natječaj i teme:

PET KATEGORIJA:

1. PRIRODA FOTOOKA, NAGLASAK NA VODU

2. EKIPA FOTOOKA, NAGLASAK NA SMIJEH

3. RADIONICE FOTOOKA

4. CRNOBIJELO FOTOOKO

5. FOTOOKO NA KOTAČIMA - BICIKL I SVE VEZANO S NJIME.

Svaki prijavljeni sudionik FotOOka može po kategoriji poslati 3 (tri) fotografije.

Na web stranici FotOOka pod „Upload fotografija za fotooko 2014“ možete se prijaviti na natječaj. Molimo vas da svakoj fotografiji date naziv, a maksimalna veličina po dužoj stranici neka bude 3000 px. 

Fotografije koje pošaljete na foto-natječaj, Fotoklub KLIK smije koristiti samo i isključivo za promotivne potrebe FotOOka.

FOTKE MOŽETE PREDATI DO  12.10.2014. u ponoć

Link: http://fotooko.foto-klik.info/index.php/upload-fotografija-za-fotooko-2014

Članovi ocjenjivačkog žirija nisu članovi fotokluba KLIK, nego predavači s FotOOka i Branimir Butković.

Na izložbi će biti izloženo 50 fotografija koje odaberu članovi žirija, po 10 iz svake kategorije. Dodjeljivat će se tri nagrade po kategoriji, a posebna nagrada bit će dodijeljena onom sudioniku FotOOka čije će fotografije biti najzastupljenije na izložbi bez obzira na plasman! Izložba će se održati u kampu Zagreb na jezeru Rakitje. Naknadno ćemo vas obavijestiti o datumu izložbe.

 

FotOOko 7 datum mjesto header