Izložba 2012 Fotooko by Lada

Priča o FOTOOKOVOJ izložbi fotografija održanoj 2. listopada 2012. u dvorcu Kerestinec, čiji organizator je bio Fotoklub KLIK iz Svete Nedelje, zahtijeva posebnu pripremu i suradnju vas koji čitate.

Ajmo, dakle, pokušati ovako.

Continue Reading

fotooko 2012 by Sandra

Sandrino viđenje FOTOOKA

408761 4170398011841_1806771466_n

U trenutku kad ovo tipkam, bubnja mi u glavi, u ušima mi zvoni a i čekam da se glas vrati. To je od after party-a. O da. Tulum s Klikovcima ne može biti nego dobar. Ekipa je A1, svi se međusobno slažu i nadopunjuju i čine fenomenalnu cjelinu. Pjevanje, čagica, klopa, cuga, dragi ljudi. To je subjektivno. Al ajmo sad objektivno. Osim što su Klikovci hrpa ljudi bezuvjetno zaljubljenih u istu stvar, i što slučajno dijele i još puno drugih zajedničkih stvari, ta mala zajednica ima i zavidne organizacijske sposobnosti.

Continue Reading

fotooko 2012

Fotooko 2012 by Denis Dunaj

planeticasvetonedeljski 4

FOTO BY KLIKOVCI

Unatoč hiperpopularizaciji fotografije kojoj svakodnevno svjedočimo tijekom naših virtualnih šetnji Facebookom, Google plusom, Instagramom, Tumblrom i ostalim foto-baziranim društvenim mrežama, nema do pravog starog fotografskog druženja. Fotoklub KLIK već niz godina potiče proaktivno i kreativno djelovanje na području fotografije, pa tako uz redovito tjedno okupljanje svojih članova često organizira i razne fotoradionice, druženja i izlete, ne samo za svoje članove, nego i za zaljubljenike u fotografiju željne druženja i kreativnih fotografskih zadataka.

Continue Reading

FotOOko 7 datum mjesto header